Het boek

Boek 1: Heldere waarnemingen

Readings van een Trance-Medium:
Contact met mensen, dieren, Engelen,
geesten van overledenen en entiteiten.

Auteur: Amorinda van de Eeuwigheid (Pseudoniem)

ISBN nummer: 978 90 8954 784 2

Te bestellen: Bij uitgeverij Elikser te Leeuwarden. www.elikser.nl

Eerste boekpresentatie door uitgeverij Elikser op 5 en 6 september 2015 op de Levenskunstbeurs te Doorn, Landgoed Beukenrode.

Tweede boekpresentatie: 30 april 2016. Amorinda als standhouder op de conferentie bijna doodervaring: www.conferentie-bijna-doodervaring.nl

Contact met Amorinda: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boek 2: Mandalakleurboek: In dit kleurboek staan mandala's die allemaal met de vrije hand zijn gecreeerd. Ze zijn deels ontstaan door channeling en door de eigen creatviteit en vindingrijkheid van schrijver, dichter en tekenaar Amorinda van de Eeuwigheid. Tijdens het tekenen raakte Amorinda zelf in een bepaalde flow en meditatie en werd geinspireerd door ingevingen. Daarnaast zijn er 30 gedichten toegevoegd van zijn hand. Hij wenst iedere persoon, van welke leeftijd dan ook, heel veel creativiteit met het inkleuren van de mandala's. 

Verkrijgbaar vanaf 3-1-2018 bij uitgeverij Elikser te Leeuwarden.

ISBN nummer: 9 789463 650212.

 

 

Boekbespreking in tijdschrift Terugkeer, jaargang 27 nr 1, voorjaar 2016 van de stichting netwerk nabij de dood ervaring:

De auteur van dit heel persoonlijke boek heeft ondanks zijn zeer moeilijke jeugd kans gezien zich te ontwikkelen tot een warm, hooggevoelig en evenwichtig mens. Hij groeide op in een samengesteld gezin waarin de liefde en de harmonie ver te zoeken waren en waar geen enkel kind enigszins evenwichtig op zou kunnen groeien, laat staan als dat hooggevoelig is. Als vierjarige zat hij op kostschool en maakte een 'lichtervaring' mee: hij sliep in een soort kampeerbedje waar hij op enig moment uit viel.....hij brak daarbij zijn sleutelbeen en door de pijn kwam hij bij het licht (BLE: buiten lichamelijke ervaring). In die omgeving kon hij natuurlijk niet over die ervaring praten en werd uitgelachen. Zijn vader hertrouwde maar dat mocht niet leiden tot een harmonieuze sfeer waar de kinderen, evenals stiefzus en -broer allemaal zeer onder te lijden kregen. Mishandeling, incest.....en voor de auteur een gedwongen opleiding in een richting die hij zelf niet gekozen zou hebben. Tijdens één van de huiselijke crises maakte hij nu wel 'bewust' een prachtige NDE door, ook deze keer viel daar natuurlijk niet over te praten. In dit boek beschrijft hij zijn terugkeerreis naar de persoon die hij in wezen is. Het werken in een omgeving van techniek en bouw was voor een iemand, die inmiddels overduidelijk heldervoelend en -ziend is bepaald niet makkelijk en noodgedwongen moest hij zich nadrukkelijk voor die eigenschappen afsluiten. Maar langzaam maar zeker begon toch zijn zoektocht naar wie hijzelf in wezen is, en leerde hoe met zijn bijzondere eigenschappen om te gaan. In zijn boek beschrijft hij niet alleen de zoektocht, maar vooral ook hoe hij leerde zijn uitzonderlijke kwaliteiten in te zetten en daar tenslotte mensen en zelfs de zielen van hun overleden dierbaren mee helpt. Dat doet hij als trance-medium.....hij voelt dan een aanwezigheid, vaak op verzoek, trekt zich terug, maakt contact met die aanwezigheid en helpt aangedaan leed te 'herstellen'. Daarnaast is hij ook in contact gekomen met eigen vorige levens en zelfs met dierbaren tijdens die levens. Ook mocht het een paar keer gebeuren dat zijn voorgevoel hem, en zijn vrouw die gelukkig begrijpt hoe bijzonder haar man is, zelfs het leven gered heeft. Het benoemen van alle mensen en alle prachtige ervaringen die hij op deze zoektocht mee heeft mogen maken zou erg ver gaan. Veel eerder zie ik in dit warme en openhartige relaas een 'must' om te lezen, vooral voor al diegenen die zich na een NDE of aanverwante bewustzijnservaringen op zoek zijn naar hun 'nieuwe' zelf en hoe met hun specifieke gevoeligheden om te gaan. Al zijn er zo langzamerhand heel wat boeken waarin de auteur over zijn/haar NDE en het leven daarna vertelt en moeten we toch allemaal onze eigen weg daarin vinden, het boek van Amorinda zal mijns inziens zeker velen hierbij op weg kunnen helpen. Zijn ervaringen zijn heel herkenbaar, hoewel velen die mogelijk minder vaak en intens beleven. Van harte aanbevolen!

 Oproep van een ervaringsdeskundige:

Wie wil er gratis een werkkamer beschikbaar stellen om mijn volgende boek te schrijven. Ik zoek een kamer van ongeveer 4x6 m omdat ik ruimte gebrek heb. Als ik daarvoor moet verhuizen is dat geen probleem. Mijn volgende boek gaat over het verwerkingsproces na jarenlange mishandelingen. Het zijn de zelfreflecties van de afgelopen 20 jaar die ik opgeschreven heb. Het gaat ook over de liefde en de kunst van het naar binnen kijken, de oplossingen vinden binnen jezelf, af en toe ondersteund door een deskundige. Het boek wil ik ondersteunen met naslagwerk van grote namen als C.G. Jung en verschillende auteurs uit de school van C.G.Jung, S. Freud, C. Rogers, A. Maslow, A. Adler, E. Fromm, Prof. Dr. P.C. Kuiper, Irvin D. Yalom, J. Krishnamurti, D. Dennett en populair wetenschappelijke boeken zoals D. Goleman, E. Aron en vele anderen. Er zal ook aandacht besteed worden aan overlevings-strategieen, afweermechanismen, en het oplossen van angsten.

Ik heb ongeveer 5 kubieke meter aan boeken en notities die ik in huis niet kwijt kan en in de opslag liggen te wachten op een nieuwe uitdaging. Mijn boek wil ook een ondersteuning zijn voor alle slachtoffers die op een of andere manier problemen hebben met het verwerken van mishandelingen in de kindertijd en/of te maken hadden met incest.

Het wil een boek worden dat de diepte induikt en op een liefdevolle manier oplossingen aanreikt.

Als er geen ruimte kan gevonden worden maar je wil dit initiatief en dit boek financieel steunen, dan kan je je donatie met vermelding: 'De kunst van het naar binnen kijken' overmaken op:

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL57ABNA0425662985

 

DSM V classificatie: GEEN

Website bijgewerkt op 15-09-2019